Dinosaurene vender tilbake

Sjarmbomben Zniw Adventure følges av et nytt eventyr satt til samme univers.

Det er cirka ett år siden jeg spilte pek-og-klikk-eventyret Zniw Adventure, og falt totalt pladask for det. Hvis du liker sjangeren og ikke har prøvd det enda bør du sporenstreks hoppe til Steam og grabbe det, og jeg kan jo påpeke at utviklerne har rettet på de få frustrasjonselementene (ryggsekken) jeg opplevde da jeg spilte det.

Dinosaurteknologi.
Dinosaurteknologi.

Nå har utviklerne annonsert at det får en slags oppfølger. Den heter Zid Journey, og følger en dinosaur som heter Zid Han finner et forlatt dinosauregg i skogen, og bestemmer seg for å prøve å oppsøke foreldrene. Men når det plutselig klekkes oppdager han at den vesle babyen ikke tilhører noen populær art; det er en fryktet rovdinosaur, og alle vil helst at Zid bare skal bli kvitt den.

Men Zid klarer ikke å få seg til å gjøre det, så han legger i stedet ut på en reise for å finne ut hvor dinosaurbabyen egentlig kom fra slik at den kan forenes med foreldrene sine. Dermed ligger alt til rette for en ny dose med gåter og utforsking i håndtegnede miljøer, fulle av ulike dinosaurer og andre vesener.

Utviklerne har ikke sagt noe om når spillet skal slippes. De har heller ikke sluppet noen trailer, så her får du i stedet traileren for Zniw Adventure:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.