Kan du sørge for at alle får nok strøm?

Power to the People er et byggespill der du må sørge for strømtilførselen til en by.

Det er mye snakk om strøm og strømpriser for tiden, for så vidt med god grunn. Skjønt sjansene er vel små for at utviklerne av Power to the People forutså dette da de startet utviklingen av det som ser ut som et ganske trivelig lite spill.

Gøy med tall.
Gøy med tall.

Hold lysene på

Power to the People gir deg enkelt og greit i oppgave å sørge for at en dynamisk voksende by får den strømmen som trengs. Det betyr at du både må bygge ulike typer kraftverk og infrastrukturen du trenger for at alle skal få strøm.

Ved første øyekast ser Power to the People ut som et klassisk Tycoon-spill, men har kanskje mer til felles med titler som Mini Metro og Mini Motorways. Detaljnivået virker imidlertid ganske mye høyere i dette spillet. Power to the People ble akkurat gitt ut, og ser ut til å ha blitt godt mottatt så langt. Her er traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.