Know by Heart er et emosjonelt eventyr fra Pathologic-skaperne

Tar oss med til en sliten, russisk by.

Russiske Ice-Pick Lodge har laget noen av tidenes mest interessante spillopplevelser, med Pathologic-spillene som de klareste eksemplene. Nå har de sluppet sitt nyeste prosjekt, et vandrespill som heter Know by Heart.

Dra til Russland før Russland kommer til deg. Huff, sorry.
Dra til Russland før Russland kommer til deg. Huff, sorry.

I Know by Heart heter hovedrolleinnehaveren Misha. Han lever et kjedelig og monotont liv i en liten by på den russiske landsbygda, men når kvinnen han en gang var forelsket i vender tilbake fra storbyen øyner han for første gang håp for fremtiden. Men omstendigheter utenfor deres kontroll truer med å velte alt sammen.

Spillet byr på en historiedrevet opplevelse som ifølge utviklerne tar cirka fem timer å fullføre. Spillet skal ha flere avslutninger og ikke-lineære elementer, samt en rekke minispill der spillmekanismene skal representere tankene og følelsene til hovedpersonen.

Brukeranmeldelsene for PC-versjonen er positive så langt, skjønt det klages litt over «bugs». Ellers er spillet ute på PS4 og Xbox One. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.