Retro-raceren Moto Roader MC slippes neste uke

Kom opprinnelig til PC Engine, nå slippes spillet for alle konsollene.

Ratalaika Games har annonsert at Moto Roader MC skal slippes på Xbox, Switch, PlayStation 4 og PlayStation 5 den 25. februar. Det er altså fredag neste uke, for de av dere som skulle finne på å lese denne artikkelen mens den er fersk.

Her har vi en artig vri på rundekonseptet.
Her har vi en artig vri på rundekonseptet.

Kultklassiker for kultmaskin

Moto Roader MC dukket først opp i 1992, for kultmaskinen PC Engine (eller TurboGrafx-16, som var det amerikanske navnet). Det er et racingspill i klassisk Super Sprint-aktig fugleperspektiv-stil, med flere ulike måter å spille på (inkludert en slags forgjenger til Rocket League) og rikelig med biler, baner og førere.

I tilleg til å kjempe mot dataførerne kan opp til fire spillere konkurrere mot hverandre lokalt, bortsett fra på Switch der man faktisk får lov til å ta enda en venn, fiende eller bare tilfeldig forbipasserende med på moroa. Husk munnbind, da.

Vi håper å ha en anmeldelse klar etter hvert, men i mellomtiden kan du ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.