Sjekk denne steampunk-Amigaen

Litt mer «retro» enn en vanlig Amiga 500.

Amiga 500 ble en av åtti- og det tidlige nittitallets mest populære spillplattformer, og det med god grunn. Med grafikk- og lydegenskaper som gruste det meste av konkurrentene kombinert med lav pris og stor brukervennlighet stjal den plassen under TV-en som typisk ville vært forbeholdt konsoller i dag.

Det er med andre ord en høyt elsket maskin den dag i dag, og noen er litt ekstra begeistret for det vesle vidunderet. YouTuberen Retro Gadget Man har like godt satt sammen en egen steampunk-Amiga i et Commodore PET-inspirert design, en jobb han har brukt cirka ett år på. Den er, som du kan se i videoen under (via Amitopia), ganske stilig.

Retro Gadget Man påpeker forøvrig at han ikke har ødelagt noen originale Amiga-maskiner for å få dette til; alle originaldelene er i en slik forfatning at de lett kan pusles sammen til en fungerende Amiga 500 igjen, og ellers har han brukt deler som har blitt kjøpt og funnet separat.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.