Snart kommer en Wonder Boy-samling

Wonder Boy Collection byr på fire spill fra den klassiske serien.

Wonder Boy-serien var ganske stor på åtti- og nittitallet, men forsvant etter hvert fra rampelyset ettersom andre og kanskje litt mer spennende spillhelter tok over. Men det betyr ikke at de gamle spillene fortjener å glemmes helt, og nå kommer Wonder Boy Collection for PlayStation 4 og Switch.

Det er viktig med hjelm.
Det er viktig med hjelm.

Pakken inkluderer følgende fire spill:

  • Wonder Boy (1986)
  • Wonder Boy in Monster Land (1987)
  • Wonder Boy in Monster World (1991)
  • Monster World IV (1994)

Som forventet med slike utgivelser kan vi se frem til ulike filtereffekter for nostalgiens skyld, samt muligheten til å lagre og laste inn spillet når som helst, og spole tilbake om du ikke er helt fornøyd med det som skjer. Ellers inkluderes selvsagt et kunstgalleri.

Det blir både fysisk og digital lansering, med samlerutgave og det hele. Noen dato ser ikke ut til å være fastsatt enda, men pakken er nok ikke så voldsomt langt unna. Du får bare følge med på det offisielle nettstedet. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.