Quest for Glory-inspirerte Quest for Infamy er ute på konsoll

Pek-og-klikk-eventyr der du spiller en skurk (som kanskje også blir en helt?).

Quest for Glory er et av favorittspillene mine, og jeg har alltid syntes det er veldig underlig at så få andre spill har forsøkt seg på den samme smarte kombinasjonen av eventyrspill og rollespill. Et av de som har gjort det er Quest for Infamy, et pek-og-klikk-eventyr som har vært ute på PC i lengre tid og fått en ganske god mottakelse der.

Det setter kanskje ikke PS5-en din på prøve, men jeg tipper det er moro.
Det setter kanskje ikke PS5-en din på prøve, men jeg tipper det er moro.

Nå er Quest for Infamy også ute på konsoll. Nærmere bestemt PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch. Så alt unntatt Atari VCS, altså. Det er Ratalaika Games som står for konsollutgivelsen.

I Quest for Infamy spiller du en banditt som egentlig bare er ute etter damer og penger, men som selvsagt havner i omstendigheter som er litt større enn ham selv. Du kan velge mellom tre klasser (landeveisrøver, tyv og trollmann), og velge om du vil bruke magi, hjernen eller ren styrke for å løse spillets utfordringer på din vei mot en av flere avslutningner.

Som du ser av skjermbildene har spillet nittitallsinspirert pikselgrafikk. Det byr på over 200 skjermer (antall skjermer var noe eventyrspill elsket å skryte av på åttitallet) og over 50 bifigurer. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.