Sierra-grunnleggernes nye spill avdukes snart

Utviklerstudioet har nå femten ansatte.

Det er duket for litt av et comeback om kort tid. Ken og Roberta Williams, som grunnla den gamle kjempen Sierra On-Line i 1979, jobber nemlig med et nytt spill, og den 21. mars vil de avduke det for verden. Dette vil skje på Game Developer’s Conference i San Francisco.

King's Quest VI starter her. Bilde: Mobygames.
King’s Quest VI. Bilde: Mobygames.

Utvikles for VR og vanlige skjermer

Vi vet fint lite om hva det faktisk er de jobber med, utover at det vil støtte både vanlige skjermer og «virtual reality». Det er med andre ord neppe noe klassisk 2D-eventyr. Samtidig snakker Ken Williams om at de vil demonstrere de første «scenene» fra spillet, noe som i alle fall indikerer at det er en historiedrevet sak.

I tillegg forteller Ken Williams at det nye studioet, Cygnus Entertainment, nå har femten ansatte som jobber med spillet. Opprinnelig hadde han tenkt å stå for utviklingen alene, men nå er altså prosjektet langt mer ambisiøst.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.