I Fragile Existence må du redde menneskeheten

Dette strategispillet sender oss på en Battlestar Galactica-aktig reise i verdensrommet.

Fragile Existence finner sted i en fremtid der menneskeheten har kolonisert nye solsystemer og hatt en lang periode med fremgang. Men det er det slutt på nå, siden ukjente slamper fra verdensrommet har ødelagt koloniene, og det som er igjen av menneskeheten må flykte for å overleve.

Ambisiøst.
Ambisiøst.

Du styrer den gjenværende flåten med romskip, og må finne et nytt hjem for menneskeheten. Du må velge ruten gjennom verdensrommet, og prøve å finne hjelpemidler på veien. Kampanjen skal være ikke-lineær, og valgene du tar underveis vil forme det som skjer. Underveis må du prøve å skaffe ressurser fra ulike planeter, og opprette midlertidige baser der.

Dette betyr at spillet veksler mellom romstrategi og mer tradisjonell sanntidsstrategi på bakken, med basebygging og det hele, satt til simulerte solsystemer med flere planeter. Konseptet ser ganske ambisiøst ut, og vi får håpe at det ikke blir for mye å holde styr på underveis.

Fragile Existence skal slippes av den strategispillfokuserte utgiveren Hooded Horse i løpet av året. Her er en trailer:

En kommentar om “I Fragile Existence må du redde menneskeheten”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.