«Southern gothic»-eventyet NORCO er ute nå

Spillet byr på eventyr i en dyster fremtidsversjon av Louisiana.

Eventyrspillet NORCO har fått mye oppmerksomhet i forkant av lanseringen, blant annet fordi det vekker minner om briljante Kentucky Route Zero. I likhet med nevnte spill tar NORCO oss med til en forvrengt versjon av sørstats-Amerika, der hverdagen preges av forfall og savn.

Pikselkunst.
Pikselkunst.

Fremtids-Louisiana

Handlingen i NORCO finner sted i Louisiana, der hovedpersonen prøver å finne broren sin, Blake. Jakten på Blake viser seg å bli langt mer komplisert enn først antatt, og du må grave i fortiden for å komme til bunns i mysteriet.

NORCO skal være inspirert av sørstatslitteratur, «pulp fiction» og både nye og gamle eventyrspill. Spillet ser ut til å ha fått en god mottakelse så langt, og som du ser av denne traileren har det i alle fall stemningen i orden:

5 kommentarer om “«Southern gothic»-eventyet NORCO er ute nå”

 1. Jeg begynte på det i går nettopp pga referansene til Kentucky Route Zero, mitt favorittspill i dette årtusende. Det er ikke like bra skrevet som KRZ Det er litt mye… hva skal jeg kalle det… internett-fjortis-sjargong i spillet, som jeg ikke klarer å se for meg er måten noen faktisk snakker på. Men når de prøver å unngå å være «kule», eller hva poenget med det er, så er det bra skrevet, og stemningen er utrolig bra! Gleder meg til å fortsette på det.

  Svar
 2. Fantastisk spill, utrolig gjennomført. Historie, hvor godt alt er skrevet, alle de uventede vendingene, mystikken, grafikk, musikk, stemning, innblikket du får i Norco og New Orleans, alt. Har ikke mye negativt å si annet enn at noen av puzzlene er litt vel lette å løse, og synes du får hjelp og tips litt for fort av spillet. Men alt i alt et fantastisk spill.

  Svar
  • Ja, dette endte opp med å bli en utrolig bra spillopplevelse for min del. Ble mindre «internett-fjortis-sjargong» jo lenger man kom. Dessverre ble det erstattet av noen ekstremt unødvendige og irriterende quick time events, men et av årets desidert beste spill sålangt!

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.