Bli med tilbake til City 17

Podcasten Spæll tar for seg klassiske Half-Life 2 i dagens episode.

Half-Life 2 er nesten 18 år gammelt. Jeg tror bare jeg lar den synke inn litt.

Moskv... jeg mener, City 17. Bilde: Mobygames.
Moskv… jeg mener, City 17. Bilde: Mobygames.

Ok, da fortsetter vi. Half-Life 2 kom altså i 2004, og var sammen med spill som jevnaldrende Far Cry med å sette standarden for fremtidens førstepersons skytespill. Det hadde alt; stemning til å ta og føle på, interaktiv historiefortelling, gode karakterer, en unik kunstnerisk stil og, selvsagt, heftig skyting. I tillegg fikk vi en liten dasj fysikkbaserte utfordringer.

I ukens episode av podcasten Spæll har Adrian fått med seg Ralf Nummelin fra Ærre Dritt og Sidelinja, samt Mads Rindahl Johansen fra LOLbua for å diskutere den klassiske førstepersonsskyteren. Husk forøvrig at Spæll også har hatt en podcast om det første Half-Life-spillet.

Her kan du høre ukens episode av Spæll:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.