Bli med på flipperspillturnering i Kristiansand

Det blir rikelig med arkademaskiner å kose seg med i tillegg.

Hvis du befinner deg i Kristiansandsområdet og har sansen for flipperspill, kan du krysse av lørdag 14. mai i kalenderen din. Da avholdes nemlig en flipperspillturnering hos Kristiansand Arkade & Flipperspillforening. Det vil være ti flipperspill tilgjengelige under turneringen.

Bilde fra en tidligere turnering.
Bilde fra en tidligere turnering.

Dette er et lukket arrangement med påmelding, og det er maksimalt 24 plasser i turneringen. Lokalene åpner klokken 17, og turneringen starter klokken 18.

Hvis du har lyst til å delta (eller har andre spørsmål) kan du ta kontakt med simen@highscore.zone. Planen er å arrangere månedlige turneringer fremover, og du kan finne datoer og informasjon på kalenderen til International Flipper Pinball Association.

Lokalet befinner seg på Kartheia i Kristiansand – like ved Hannevika Bowling, om du er kjent i området. I tillegg til flipperspillene huser lokalet cirka 30 arkadespill fra åtti- og nittitallet, med alt fra en deluxe-versjon av Out Run til «nyere» spill som Tekken 3. Disse maskinene vil også være tilgjengelige under turneringen.

Om du har lyst til å vite mer om foreningen generelt, kan du besøke nettstedet. Gjengen møtes en fast kveld i uken, og det er som regel også mulig å komme innom en dag i helgen. Jeg er selv medlem, og vil definitivt anbefale at du sjekker stedet ut hvis du liker klassiske spill.

Les også: Et lite kjærlighetsbrev til flipperspill

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.