Det neste spillet fra Lost Horizon-skaperne ser spennende ut

Monolith er et sci-fi-eventyr satt til storslagne miljøer.

Det er lenge siden vi har hørt noe fra Animation Arts, som tidligere har jobbet med spill som Secret Files og Lost Horizon. Heldigvis eksisterer de fortsatt, og i løpet av året planlegger de å gi ut et nytt spill. Det heter Monolith, og er et science fiction-eventyr med håntegnede miljøer.

Hmmm.
Hmmm.

Eventyr i rommet

Spillet følger utforskeren Tessa, som har krasjlandet på en fremmed og øde planet. Hun husker ikke hva som var målet for oppdraget, men det spiller for så vidt ikke så stor rolle ettersom det viktigste nå er å finne en måte å overleve på. Heldigvis har hun litt hjelp, i form av en liten analyseringsrobot som kalles C.O.R.E.

Vi loves 50 steder å utforske, over syv til ni timer med spilletid. Selv om miljøene er todimensjonale skal figurene være i 3D, og animasjonene er laget ved hjelp av «motion capture.» Det er ikke så voldsomt mye til informasjon å gå etter, men jeg må si at jeg allerede er en stor fan av grafikkstilen, som er både storslagen og mystisk på en gang. Her er en liten teaser:

En kommentar om “Det neste spillet fra Lost Horizon-skaperne ser spennende ut”

  1. Oooh, jeg likte godt den tyske versjon av Secret Files: Tunguska, og det første Lost Horizon-spillet var også okay. Trodde Animation Arts var lagt ned, men glad for å se at jeg tok feil.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.