Little Big Adventure-spillene har blitt oppdatert

Originalspillet får sin første oppdatering 27 år.

Det er liv i Little Big Adventure-serien igjen, og vi vet allerede at en oppfølger er på vei. Men spillstudioet 2.21 har også funnet ut at de vil fikse litt på de klassiske spillene. Nå har de sluppet en oppdatering for Little Big Adventure-spillene, som inkluderer flere nyheter.

Little Big Adventure.
Little Big Adventure.

Skylagring, og så videre

Oppdateringene er ganske like for begge spillene. Begge får bedre kontrollerstøtte, muligheten til å spille i vindu, flere språk, skylagring og «achievements», i tillegg til en egen modus for New Game+, der man starter med noen av de beste våpnene i spillet.

I tillegg kan de som spiller eneren nå skru av krasjing i vegger, mens toeren har fått bedre kamera i uteområdene. Oppdateringene er ute både på Steam og GOG, men kun Steam-versjonene har skylagring og «achievements.»

Little Big Adventure og oppfølgeren er isometriske actioneventyr satt til en svær og rimelig åpen verden, der du gradvis må komme til bunns i en mystisk konspirasjon. Spillene byr på sjarm i bøtter og spann, selv om de også kan være ganske vanskelige.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.