Monument Valley-spillene kommer til PC

Mobil-yndlingene får bredere versjoner i sommer.

Monument Valley og oppfølgeren har begge fått svært mye ros, og er kjent som noen av de mest kritikerroste mobil-eksklusive spillene. Nå kommer de snart til å slutte å være mobil-eksklusive, for begge får «Panoramic Edition»-versjoner for PC den 12. juli.

Monument Valley: Panoramic Edition.
Monument Valley: Panoramic Edition.

Underfundig hjernetrim

Spillene gir deg i oppdrag å manipulere vakre, M. C. Escher-aktige miljøer for å hjelpe ei prinsesse å finne veien hjem. De er korte og ikke nødvendigvis så voldsomt utfordrende (leser jeg), men det skal også sies at PC-versjonene inkluderer alt av nedlastbart ekstrainnhold.

Ellers loves vi oppdatert presentasjon designet for ordentlige skjermer og oppløsninger, samt støtte for tastatur og mus. Men det viktigste med utgivelsen er nok at de av oss som er allergiske mot å spille spill på mobiltelefon nå endelig får muligheten til å spille disse spillene. De slippes på Steam, og her er en teaser-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.