SpellForce møter Age of Wonders?

SpellForce: Conquest of Eo er under utvikling hos folkene bak bunnsolide Fantasy General II.

Sneket inn i «preshow»-segmentet til det ellers ganske labre PC Gaming Show var en spennende liten trailer fra et kommende spill ved navn SpellFocre: Conquest of Eo. Dette er et turbasert strategispill som tilsynelatende har hentet en viss inspirasjon fra Age of Wonders-serien.

Taktisk kamp.
Taktisk kamp.

Turbasert fantasy-strategi

Spillet lar deg lede mektige helter og hærene deres rundt på et fargerikt kampanjekart, der de må lete opp skatter, løse oppdrag, bekjempe monstre og erobre byer. Spillet skal ha elementer fra 4X-strategispill, rollespill og taktiske krigsspill, og gir deg rollen som en magiker som ønsker å bli den mektigste i hele Eos historie.

Utvikleren bak SpellForce: Conquest of Eo er Owned by Gravity, som tidligere har laget Fantasy General II – et spill jeg likte svært godt på tross av at det kanskje var litt for stort for sitt eget beste. Conquest of Eos kampanjer skal være dataskapte, så disse blir nok litt lettere å faktisk få fullført.

Mer informasjon finner du på Steam. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.