Hvilke hemmeligheter vil du finne på Last Call BBS?

I alle fall åtte crackede spill, i den neste utgivelsen fra Infinifactory-utvikleren Zachtronics.

Zachtronics Industries er en morsom spillutvikler å følge. Man vet aldri hva man får servert, men man vet at det sannsynligvis er både unikt, interessant og underholdende. Og ofte – men ikke alltid! – ganske vanskelig.

Cracked by Dansk Division.
Cracked by Dansk Division.

Nå har de annonsert sitt neste spill. Det heter Last Call BBS, og gir deg kontroll over et fiktivt datasystem som kobler seg opp på en fiktiv BBS (alle vet hva en BBS er? Godt, jeg var redd jeg måtte forklare) for å rote rundt i systemet og laste ned crackede spill. Det er åtte av dem, der de fleste er i hjernetrim-sjangeren.

Last Call BBS skal etter planen slippes den 5. juli via «early access». Planen er at det skal få full lansering én eller to måneder senere, og fokuset i «early access»-perioden skal være på balansering. Men Zachtronics sier de også håper å legge til litt ekstra innhold i form av flere puslenøtter og eventuelt et ekstra minispill.

Her er en trailer:

Dessverre (for oss) ser Last Call BBS ut til å bli det siste spillet fra Zachtronics. Hovedmannen bak studioet, Zach Barth, vil i fremtiden konsentrere seg om en lærerstilling han nylig har fått).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.