Mega Man møter Pokémon

Capcom har kunngjort Mega Man Battle Network Legacy Collection, med ti spill.

Mega Man Battle Network er en serie som har gått meg hus forbi, men den fikk faktisk hele ti spill i tidsrommet 2001 til 2009. Serien ble visstnok skapt som et slags svar på Nintendos Pokémon-suksess, og sender en digital versjon av Mega Man rundt i virtuelle omgivelser for å redde dem fra … uh, onde krefter.

Serien samles

Nå har Capcom annonsert Mega Man Battle Network Legacy Collection (phew!), der de vil samle hele serien og kombinere dem med ekstramateriale som over 1000 bilder og over 180 sanger som kan spilles uavhengig av spillene. Man kan også bruke filter for å ødelegge oppgradere den gamle grafikken.

Samlingen skal slippes til neste år, og kommer til Xbox, PlayStation, Switch og PC (Steam). Det virker som planen er å lansere den i tre varianter, en komplett utgave som også får fysisk utgivelse (for Switch og PlayStation 4), samt to individuelle pakker med fem spill hver. Den komplette utgaven inkluderer følgende:

  • Mega Man Battle Network
  • Mega Man Battle Network 2
  • Mega Man Battle Network 3 White
  • Mega Man Battle Network 3 Blue
  • Mega Man Battle Network 4 Red Sun
  • Mega Man Battle Network 4 Blue Moon
  • Mega Man Battle Network 5 Team Protoman
  • Mega Man Battle Network 5 Team Colonel
  • Mega Man Battle Network 6 Cybeast Gregar
  • Mega Man Battle Network 6 Cybeast Falzar

Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.