Retrotimen: Q*Bert og Mario Strikers

Ukens podcast for deg som trenger en pause fra voksenlivet har mye spillstoff.

Q*Bert var en av de store spillheltene i arkadehallene tidlig på åttitallet. Spillet hans var enkelt, men med fargerik og kraftig grafikk, og det fikk også en haug av hjemmekloner (ikke alle var like gode). For denne ukens episode av Retrotimen har gjengen tatt en titt på arkadeoriginalen, for å finne ut hvor godt den har holdt seg.

Mario Strikers og mer

Ellers har Lars testet det nye spillet i Mario Strikers-serien med fotballspill, og det blir rikelig med filmstoff også. Elvis, Thor og kampsport med Woody Harrelson, Josh Hartnett og Demi More er noen av stikkordene.

Hvis du i tillegg har lyst til å høre hvordan det går på gården til retrobonden selv, får du det også i ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Motivet i toppbildet er hentet fra Mobygames.

En kommentar om “Retrotimen: Q*Bert og Mario Strikers”

  1. Jeg spilte aldri Q*Bert, men vi hadde en klone som het Slinky på Commodore 64. Gameplayet var det samme, men spillområdet var en del større og du styrte den ikoniske Slinkyfjæra, som de garantert ikke hadde rettighetene til!

    En artig trivia med den klonen var at den ble gitt ut av Cosmi, og Commodore 64-porten er laget av samme Paul Norman som stod bak de mye mer kjente Forbidden Forest og Aztec Challenge-spilla. Så det er jo noe.

    https://www.youtube.com/watch?v=CjkUrYb8zAQ

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.