Stor oppdatering fra utvikleren av Manor Lords

Det lovende strategispillet har også fått utgiver.

Manor Lords er et spill jeg har hatt i kikkerten en stund. Det er en kombinasjon av sanntidsstrategispill og bybyggerspill satt til middelalderen, og i motsetning til flere andre bybyggerspill med krigselementer ser det ut til å vie begge delene en god del dybde.

Spillet utvikles av én mann.
Et eldre skjermbilde fra spillet.

Utviklingen fortsetter

Det er en stund siden hovedutvikleren bak Manor Lords har gitt noe særlig lyd fra seg, men nå har han lagt ut en mildt sagt massiv utviklerdagbok der han forteller om endringene og forbedringene spillet har gått gjennom i det siste året.

Blant annet har han landet på en mer spesifikk historisk tidsepoke for spillet, noe som blant annet betyr at ulike aspekter av grafikken har blitt endret (slik at spillet blir mer tro mot virkeligheten).

Noen av endringene kommer etter tilbakemeldinger fra testerne, og helt på slutten av posten oppfordrer han interesserte spillere til å søke om testtilgang selv. Så hvis du føler deg fristet til å bygge og krige i middelalderen, kan du jo vurdere det.

Manor Lords har ikke fått noen utgivelsesdato enda, men det har fått en utgiver i form av strategifokuserte Hooded Horse. Dermed har utvikleren fått økt stabilitet og budsjett, men beholder fortsatt full kreativ frihet.

Det er ikke noen nye trailere å vise, men her kan du få høre hvordan musikken i spillet har utviklet seg i de siste par årene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.