Grøssereventyr fra Wadjet Eye Games

Blackwell-utgiveren har signert eventyrspillet The Excavation of Hob’s Barrow.

Eventyrspillet The Excavation of Hob’s Barrow tar oss med til den søvnige landsbygda i England, og følger Thomasina Bateman – en sivilisert utgave av Lara Croft – som skriver bok om oldtidsgraver og skattene hun finner der. Nå har hun fått tips om en mystisk gravhaug nær landsbyen Bewlay, og sporenstreks tatt toget dit.

Um, tror jeg er en hundeperson heller.
Um, tror jeg er en hundeperson heller.

Ting går ikke helt etter planen

Uheldigvis er han som tipset henne om gravhaugen borte vekk, og assistenten hennes – som skulle komme dagen etter – har tydeligvis også forduftet. Lokalbefolkningen er dessuten ikke særlig villige til å hjelpe henne med noe som helst, og som om ikke dette er nok begynner hun å ha merkelige drømmer.

Dermed kan vi nok konkludere med at det er overnaturlige greier på gang, og at stakkars Thomasina kommer til å bli satt på en god del prøvelser i spillet The Excavation of Hob’s Barrow som nå har blitt signert av eventyrspillspesialistene i Wadjet Eye Games.

Spillet skilter med retroinspirert pikselgrafikk, et klassisk pek-og-klikk-grensesnitt og rikelig med mysterier, og skal etter planen bli lansert i løpet av året (for Windows, Mac og Linux). Det er britiske Cloak & Dagger Games som står for utviklingen. Vi skal selvsagt prøve å få klørne i en anmelderkopi når den tid kommer, men i mellomtiden har spillet en Steam-side. Og en trailer:

En kommentar om “Grøssereventyr fra Wadjet Eye Games”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.