Re-Volt har kommet til Steam

Kjør RC-biler som om det var 1999 … i dette racingspillet fra 1999.

Racingspillet Re-Volt ble godt mottatt da det kom ut i 1999, og har også blitt en slags kultklassiker i årenes løp. Opprinnelig var det gode, gamle Acclaim som ga spillet ut, men nå eies rettighetene av koreanske H2 Interactive, som nylig har sluppet spillet på Steam (det har allerede vært på GOG i årevis).

Disse bilene sier kanskje ikke «vroom», så favorittbildeteksten min når jeg skal skrive om bilspill og ikke har noen gode bildetekstideer funker ikke.
Disse bilene sier kanskje ikke «vroom», så favorittbildeteksten min når jeg skal skrive om bilspill og ikke har noen gode bildetekstideer funker ikke.

Spillet lar deg velge mellom 28 fjernstyrte biler, som du må ta ut på tretten varierte og fantasifulle baner. Siden bilene er såpass små kan helt vanlige gjenstander bli store hindringer, men ikke la dette stoppe deg. Du trenger ikke spille helt rent, heller, for det er rikelig med skitne triks og andre våpen å bruke mot de andre bilene.

Det anbefales forøvrig at du laster ned RVGL i stedet for å spille versjonen du får med Steam. RVGL er en uoffisiell nyversjon av Re-Volt med rikelig av forbedringer, men du trenger altså originalfilene (som Steam-versjonen tilbyr) for å spille RVGL.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.