Square Enix lager nyutgave av Tactics Ogre

Kultklassikeren vender tilbake.

Den japanske giganten Square Enix (som kanskje er litt mindre gigantisk nå som de har solgt store deler av sin vestlige del til Embracer) har kunngjort Tactics Ogre Reborn for lansering den 11. november. Spillet kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5 og Nintendo Switch.

Bilde fra nyversjonen.
Bilde fra nyversjonen.

Kultklassiker fra Japan

Tactics Ogre kom opprinnelig til SNES i 1995. Det fikk aldri noen europeisk lansering, men er ansett som en kultklassiker for plattformen og har dermed også fått en ganske stor tilhengerskare i vår del av verden også. Spillet er et taktisk rollespill med et detaljert, turbasert kampsystem, der slagmarken sees skrått ovenfra.

Reborn-versjonen bygger på PSP-utgaven som ble sluppet i 2010, som ble utviklet av flere av originalskaperne og fikk både utvidede spillsystemer og mye nytt innhold. Men årets nyutgave har fått enda flere nyheter, inkludert en grafisk overhaling, et modernisert kontrollsystem, flere endringer i kampsystemet og mer.

Du kan lese om nyhetene hos Square Enix. Her er en trailer:

En kommentar om “Square Enix lager nyutgave av Tactics Ogre”

  1. «Grafisk overhaling», det kan jo diskuteres. Skjønner ikke at masse filter=bedre grafikk.
    Men så er jeg gammel da.
    Gi meg heller 2DHD.
    Spillet blir uansett kjøpt.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.