Bli arkadehallsjef i nylanserte Arcade Paradise

Driv din egen arkadehall, med over 35 spill du kan spille selv.

I Arcade Paradise spiller du en ungdom som får ansvaret for familiebedriften, et vaskeri. Det høres ganske kjedelig ut, men heldigvis har du noen arkademaskiner stående på lager, og disse kan raskt gå fra å være en biinntekt til hovedinntektskilden din om du spiller kortene dine riktig.

Et av spillene.
Et av spillene.

Stort spillutvalg

Spillet kommer med over 35 forskjellige arkademaskiner, typisk inspirert av ekte arkadeklassikere, og du kan prøve alle spillene selv. Faktisk bør du spille dem, for kun på den måten kan du oppnå alle målene i spillet. Brukeranmeldelsene på Steam skryter stort av spillutvalget, og det virker som alle spillene er forseggjorte og interessante på sin måte.

Samtidig kan du bruke tid på tingene som kreves for å holde vaskeriet rullende, men det virker som om det er mulig å nedprioritere den biten om du ønsker det (og trenger du hjelp virker det som Konami-koden er løsningen).

Arcade Paradise ble lansert i går, på Xbox, PlayStation, Switch og PC.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.