Yar’s Recharged er en nytolkning av Yar’s Revenge

Spillet er ute nå, på blant annet PC og Atari VCS.

I de siste par årene har Atari sluppet en hel del nytolkninger av klassiske spill fra sytti- og åttitallet, og disse har generelt blitt godt mottatt (selv har jeg bare prøvd Centipede Recharged, men det syntes jeg var temmelig solid).

Det går hett for seg i Yar's Recharged.
Det går hett for seg i Yar’s Recharged.

Nå har deres nyeste utgivelse blitt lansert, på så godt som alt av plattformer (inkludert deres egen Atari VCS-konsoll). Yar’s Recharged har hentet inspirasjon fra den litt merkelige Atari 2600-klassikeren Yar’s Revenge, men en rask titt på traileren (som du bør se med lyden på) viser at spillet også gjør ganske mye nytt.

Blant annet har utviklerne hentet inn «bullet hell»-elementer, lagt til en rekke bonuser som gir deg nye egenskaper, og laget varierte kamparenaer. Som vanlig med Recharged-serien får vi mer enn én spilltyper å bryne oss på, nemlig arkademodus («boss rush» med 30 fiender), 30 unike oppdrag og coop-spill i begge modusene.

Finn ut mer om spillet på det offisielle nettstedet. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.