Bygg byer i vikingenes land

Land of the Vikings er et strategispill som får tidliglansering senere i år.

Det er kanskje ikke noen stor mangel på spill som lar deg bygge opp dine egne byer og kolonier i ugjestmilde omgivelser, men siden dette er en av favorittsjangerne våre sier vi aldri nei takk til nye tilskudd. Spesielt ikke når de foregår i vikingenes mytiske land, et sted langt, langt bort… vent, okay, tilsynelatende på Vestlandet et sted.

Hun ser jo fornøyd ut.
Hun ser jo fornøyd ut.

Her vil vi bo

Land of the Vikings gir deg altså rollen som vikingjarl, og du må bygge opp en landsby fra bunnen av et sted mellom bakkar og berg ut med havet. Spillet skilter med 30 unike bygninger som kan bygges, selvsagt uten noen plasseringsbegrensninger, samt landsbyboere som hver har 22 forskjellige karakteristikker som gjør dem unike.

Underveis må du slite med naturkatastrofer og ufyselig vær, men kan få hjelp av gudene om du bygger hellige steder til ære for dem. Spillet har også et eget teknologitre, passende nok i form av Yggdrasil, som du kan bruke til å låse opp nye og nyttige greier.

Utviklerne i Lapps Studio, som befinner seg i Miklagards land, forteller at spillet skal slippes i «early access» i løpet av årets fjerde kvartal. Det er Iceberg Interactive som gir det ut. En demo er tilgjengelig på Steam (i en begrenset periode, under Gamescom), og her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.