Her er en kombinasjon av eventyrspill og slåssespill

Løs gåter og bank skurker som Brok the InvestiGator.

Brok the InvestiGator ble nylig lansert på nettet, og byr på en ganske finurlig sjangerkombinasjon. På den ene siden er det et pek-og-klikk-eventyr, og på den andre er det et slåssespill i «beat em up»-sjangeren. Utviklerne har også lagt inn rollespillelementer, sånn for sikkerhets skyld.

De får vel få bank, da.
De får vel få bank, da.

Tegnefilm-cyberpunk

Spillet finner sted i en cyberpunk-inspirert verden der antropomorfe dyr har tatt over for menneskeheten, og følger alligatoren Brok. Han er en privatdetektiv, men jobben han har tatt på seg nå kan vise seg å også gi ham svar på en tragedie som har formet livet hans.

Ifølge utviklerne byr spillet på en ikke-lineær handling der valgene du tar påvirker hendelsene. I tillegg kan du ofte velge om du vil løse utfordringer ved hjelp av nevene eller hjernen (og spillet har en ren pek-og-klikk-modus i tilfelle du ikke kan fordra slåssing). De mener det tar 15 til 20 timer å fullføre første gang.

Det ser ut som Brok the InvestiGator har blitt godt mottatt av brukerne så langt. Spillet er kun ute på PC, og du finner lenker til butikker på det offisielle nettstedet. Her er en trailer:

En kommentar om “Her er en kombinasjon av eventyrspill og slåssespill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.