Brygg dine egne øl i Brewmaster

Ølbryggersimulatoren slippes om cirka én måned.

Ølbrygging er faktisk ganske moro, spesielt nå som det finnes så mye fancy utstyr man kan bruke. Jeg er ikke noen ekspert, min rolle er stort sett som håndtlanger og oppvaskspesialist, men til gjengjeld setter jeg svært stor pris på drikkeprosessen som kommer etterpå. Og følelsen av å selv ha laget noe som godt kunne blitt solgt på Gulating til 80 kroner halvliteren er herlig.

Timing er viktig.
Timing er viktig.

Brygg selv, uten søl

Den 29. september slippes Brewmaster: Beer Brewing Simulator på PC og konsoll. Dette spillet lar deg leke med en mengde ingredienser og forskjellige typer utstyr, for å brygge dine egne øl. Spillet simulerer ekte kjemi for å gjøre resulatene autentiske, og har du laget en oppskrift som funker kan du dele den med andre via Steam Workshop.

Ellers loves vi en kampanje der du kan delta i konkurranser og ta på deg jobber for andre, og gradvis låse opp bedre utstyr. Du får også anledning til å skreddersy lokalene dine, samt etikettene til ølene du brygger, og jeg må si at utviklerne i Auroch Digital har truffet veldig godt på estetikken.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.