Retrotimen: Fire Emblem Warriors og Cobra Kai

I ukens episode gjestes trønderne av gutta fra Spæll.

Podcasten Retrotimen nærmer seg sakte men sikkert sin episode nummer 300, og for episode nummer tohundreogsyvognitti har de fått med seg Håkon og Adrian fra den ikke helt ukjente (for dere, i alle fall!) podcasten Spæll.

Sammen tar gjengen en titt på sesong fem av Karate Kid-oppfølgeren Cobra Kai. Holder serien fortsatt den fantastiske standarden fra tidligere sesonger, eller begynner sjarmen å falme?

I tillegg har Ida Ida testet Fire Emblem Warriors til Nintendo Switch. Jeg antar det er snakk om Fire Emblem Warriors: Three Hopes, som kom ut i år, og ikke den originale utgivelsen fra 2017, men uansett er dette et actionrollespill laget av samme gjeng som står bak Dynasty Warriors-serien.

Her får dere ukens episode:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.