Return to Monkey Island legger straks til kai på PlayStation og Xbox

Slippes den 8. november på PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Okay, nå som jeg har «spoilet» hele nyheten i ingressteksten over, kan jeg vel ikke forvente at noen faktisk leser denne saken. Så jeg kan skrive hva jeg vil! Eller kanskje jeg kan komme unna med å ikke skrive noe som helst? Time will tell!

Uh, vent. Det er litt mer igjen av nyheten. Spillet kommer til Xbox Game Pass på konsoll og PC på dag én. Som jo da altså er 8. november, om du har glemt det alt. Neste tirsdag.

Og jommen er det ikke kommet en ny trailer, også! Her kan du se den:

Jeg kan jo runde «artikkelen» av med å peke deg i retning av inntrykkene mine. Kort sagt syntes jeg Return to Monkey Island er et fabelaktig eventyrspill, og en god Monkey Island-oppfølger selv om jeg ikke vil gå så langt som å si at jeg foretrekker det over de to første spillene i serien.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.