Nå kan du spille Flight Simulator i Flight Simulator

Den nyeste oppdateringen lar deg spille fire gamle Flight Simulator-spill i cockpiten på det virtuelle flyet ditt.

Microsoft Flight Simulator har nylig fått en gigantisk oppdatering for å feire seriens 40-årsjubileum. Den inneholder blant annet en haug av historiske fly, slik som Wright Flyer fra 1903, Curtiss JN-4 Jenny fra 1915, Lindberghs Spirit of St. Louis, vannflyet Grumman G-21 A Goose, giganten Hughes H-4 Hercules (Spruce Goose) og legendariske Douglas DC-3.

Men i tillegg har den faktisk fått fire historiske Flight Simulator-spill, som et påskeegg. Du kan se videoen under for informasjon om hvordan du aktiverer dem, men kortversjonen er at du må sitte i cockpiten på en Diamond DA62, finne ELT-bryteren på dashbordet og flippe den. Da vil den ene skjermen i cockpiten få opp spillene.

De fire spillene er de fire første utgivelsene i Microsofts del av serien, fra Microsoft Flight Simulator 1.0 fra 1982 til 4.0-versjonen som kom i 1989. En meny i toppen av skjermen lar deg veksle mellom spillene, og du får også tastaturkontroller på skjermen.

Dette er vel neppe den mest effektive måten å oppleve disse spillene på, men det må jo nesten prøves. Her kan du se hvordan de aktiveres:

Toppbildet er hentet fra videoen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.