Den siste Sam & Max-sesongen kommer tilbake

The Devil’s Playhouse Remastered slippes i løpet av året.

På listen over tidenes mest overraskende nyheter befinner Telltale-veteranene Skunkape Games sin melding om at de jobber med å oppgradere den tredje sesongen med episodebaserte Sam & Max-eventyr fra totusentallet ganske langt nede. Men det er likevel en velkommen nyhet, ikke minst fordi den kom litt senere enn forventet og noen av oss muligens begynte å bli litt utålmodige.

Spillhelter fra gullalderen

Sam og Max er altså et par tegneseriekarakterer som ikke fikk noe stort gjennombrudd i det mediet, men som i stedet ble überpopulære i visse sirkler da LucasArts lanserte pek-og-klikk-eventyret Sam & Max Hit the Road på nittitallet. Da Telltale Games mange år senere prøvde seg med episodebaserte eventyrspill, var det med Sam & Max de fikk sin første reelle suksess.

Resultatet var tre sesonger med stadig mer absurde eventyr, fullstappet av humor og puslenøtter. Skunkape Games har allerede samlet og oppgradert de to første sesongene, og i mine øyne har de gjort en svært god jobb. Du kan finne ut mer ved å lese mine inntrykk av Sam & Max Save the World og Sam & Max Beyond Time and Space.

Her er en liten teaser fra neste sesong:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.