4X-spillet Old World får religionsutvidelse

Byr på nye hendelser og mekanismer.

Old World er et turbasert strategispill fra hoveddesigneren bak Sid Meier’s Civilization IV (nei, ikke Sid Meier, men Soren Johnson). Det er en god stund siden spillet først ble lansert, men utviklerne har fortsatt å lansere oppdateringer og finjusteringer, og nå kommer også en utvidelsespakke.

Det er vanskelig å gjøre de religiøse fornøyd.
Det er vanskelig å gjøre de religiøse fornøyd.

Pakken heter The Sacred and The Profane, og inkluderer over 350 nye hendelser som kan finne sted underveis. Disse har et religiøst tema. I tillegg har pakken ti nye karaktertrekk for herskere og andre personer, og inkluderer seks nye historiske figurer. Vi får også styre med religiøs uro, og noen hendelser kan også gi oss tilgang på eksklusive byprosjekter.

Pakken slippes den 16. januar. Utgiver Hooded Horse forteller at de har flere planer for Old World, så det blir jo spennende å følge med på spillet i fremtiden. Jeg har bare såvidt fått testet det selv (i går, faktisk), men syntes det ser ut som et spennende alternativ til Civilization.

Jeg kommer nok til å skrive noen ord om det når jeg har mer å si, men frem til da kan dere lese Nikolais førsteinntrykk fra da spillet akkurat hadde kommet ut i «early access». En liten spilldagbok har han også laget. Her er en trailer for den nye utvidelsen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.