Kultklassikeren Persona 3 Portable har fått nytt liv

Har blitt lansert i ny versjon for moderne plattformer. Persona 4 Golden har også blitt oppgradert.

Sonys håndholdte PSP-konsoll fikk et svært rikt spillbibliotek, men mange av de beste spillene for plattformen gikk nok litt under radaren for majoriteten av spillere (i alle fall her i Europa). Derfor er det jo godt de kan få en ny sjanse på nye plattformer.

Kan du få den rare gnomen i sofaen til å slutte å stirre?
Kan du få den rare gnomen i sofaen til å slutte å stirre?

Persona 3 Portable er nå ute for PC, Xbox One/X|S, PlayStation 4/5 og Switch (inkludert Game Pass), og siden jeg er en av dem som aldri fikk med meg originalspillet skal jeg holde meg til en kjapp beskrivelse. Spillet er en slags kombinasjon av JRPG og livssimulator som følger en gjeng studenter som må redde verden fra overnaturlige hendelser, og det har et godt rykte hos kjennerne.

Den nye versjonen har forbedret grafikk og skal i tillegg ha fått en del finpuss og nye funksjoner for å gjøre det mer tilgjengelig (her nevnes valg av vanskelighetsgrad og muligheten til å lagre når som helst). Du kan også velge mellom japansk og engelsk skuespill. Her er det offisielle nettstedet.

I tillegg har det nyere spillet Persona 4 Golden fått seg en solid overhaling og lansering på moderne konsoller (PC-eiere får oppdateringene gratis). Her skrytes det blant annet av støtte for nye språk, et nytt fotoalbum man kan bruke til å mimre underveis, samt samme mulighet til å lagre spillet når som helst.

Her er en kombotrailer for begge spillene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.