SpellForce: Conquest of Eo er klart for lansering

Strategispillet slippes om like over én uke.

SpellForce-serien er fortsatt i live, skjønt SpellForce: Conquest of Eo – som THQ Nordic nå har annonsert at skal slippes den 3. februar – er ikke helt som de gamle strategi-/rollespillene. Dette er nemlig en turbasert imperiebygger som minner mer om Master of Magic, Age of Wonders eller Sid Meier’s Civilization for den saks skyld.

Taktisk kamp.
Taktisk kamp.

Ta over verden, da vel

Spillet lar deg skape ditt eget rike fra bunnen av, hyre inn over femten forskjellige helter for å lede hærene dine og ta over 100 forskjellige typer enheter ut på slagmarken. Spillet skal gi deg stor frihet til å skape din egen magiske hersker, med over 100 forskjellige formularer som kan forskes frem og brukes for å hjelpe hærene eller samfunnet ditt.

I tillegg (bare for å fortsette med alle tallene) har utviklerne lagt inn over 700 håndskrevne «oppdrag» som kan dukke opp underveis, og over 80 håndlagde miljøer som kan brukes i de turbaserte, taktiske kampene.

Conquest of Eo virker ganske tungt inspirert av klassiske Master of Magic, som fikk en nyversjon i desember. Jeg var ganske ambivalent til den, så vi får håpe dette spillet lykkes bedre. Ellers ser det kanskje ikke like fancy ut som nyannonserte Age of Wonders 4, men med skaperen av det bunnsolide Fantasy General 2 bak roret håper jeg at det kan bli bra.

Spillet kommer til PC (Steam, GOG, Epic), og her er en fersk trailer:

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.