Age of Wonders 4 er kunngjort

Den ærverdige strategiserien får et nytt innslag til våren.

Age of Wonders-serien ble introdusert på nittitallet, og holder det fortsatt gående. Nå eies utviklerne i Triumph Studios av svenske Paradox, som i ettermiddag annonserte at Age of Wonders 4 skal slippes på Xbox Series X|S, PC (Steam, Epic) og PlayStation 5 den 2. mai.

Turbasert kamp, tilsynelatende i en ruin.
Turbasert kamp, tilsynelatende i en ruin.

Som sine forgjengere blander Age of Wonders 4 strategi, taktikk og rollespill. Det turbaserte spillet finner sted i en fantasy-verden der du må bygge opp riket ditt via både krig og mer fredelige midler, og når hærene dine havner i kamp kan du detaljstyre dem i taktiske slag.

I likhet med sci-fi-sidespranget Age of Wonders: Planetfall ser det ut som Age of Wonders 4 er mer vinklet mot klassisk imperiebygging (4X-spill) enn det serien opprinnelig var kjent for, og det skal også fokuseres mer på dynamisk historiefortelling via et nytt system for hendelser underveis i spillet. Ellers virker det som friheten til å skape din egen fraksjon er en stor og viktig greie.

Mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet. Men du kan også ta en titt på denne videoen, som varer i cirka 40 minutter. Her kan du se utviklerne spille spillet, mens de forklarer hva som skjer:

En trailer er selvsagt også tilgjengelig:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.