Husker du M.U.D.S.?

Kultklassikeren Mean Ugly Dirty Sport har blitt relansert på Steam og GOG.

M.U.D.S.: Mean Ugly Dirty Sport er et rugby-inspirert sportsspill fra 1990, satt til en fantasy-verden der idrett egentlig bare er en annen form for kriging og spillerne ikke er høyt betalte primadonnaer men dødsdømte fanger. Laget ditt vinner en kamp om du scorer syv av fjorten mål, eller dreper nok av motstanderens spillere til at de ikke kan fortsette.

Blodig idrett.
Blodig idrett.

Du styrer alt

Du er manager, trener og «spiller», og må styre med alt fra økonomi til å kontrollere spillerne i kamp. Det er rikelig med ting å gjøre, også utenfor banen (kanskje dere kan gi motstanderlaget bank før kampen, eller betale få dommeren til å se en annen vei), og på banen er det få regler. Bare prøv å unngå å havne i vanngraven, for der svømmer det en slags hai.

M.U.D.S. regnes som en kultklassiker, og har et godt rykte på både Amiga og DOS. Det er sistnevnte versjon som har blitt relansert, på Steam og GOG, og det ser kun ut til å være den originale DOS-versjonen i DOSBox man får her.

Hvis den ene brukeranmeldelsen på Steam er til å stole på, er kopibeskyttelsen inkludert – du bør med andre ord ta et bilde av kodene fra manualen slik at du slipper å alt-tabbe ut av spillet når de trengs. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.