Metroid Prime-nyversjonen ser ut til å slå an

Det legendariske skytespillet ble født på ny denne uken.

Ukens store snakkis i spillenes verden er Nintendos nyversjon av den legendariske førstepersonsskyteren Metroid Prime fra GameCube. Det hadde gått rykter om at noe slikt var på trappene ganske lenge, men Nintendo selv holdt tett – helt til de plutselig annonserte og lanserte Metroid Prime Remastered natt til torsdag.

Få anmeldelser

Siden Nintendo neppe stolte på at verdens spillanmeldere ville klare å holde kjeft om de fikk tilgang før lansering, har det naturlig nok ikke dukket opp særlig mange anmeldelser av nyversjonen enda. Men det ser uansett ut som folk generelt er veldig fornøyd med det de får servert her, og spillet har fått en sterk start på Metacritic.

The Verge har for eksempel en større sak om spillet, der de kaller det den beste måten å oppleve Metroid Prime (et spill som høstet inn perfekte karaktersummer som om det var en epleplukker på Vestlandet) på. Techradar mener på sin side at spillet viser hva Switch virkelig er kapabel til.

Hvis du vil se hva de tenker på, kan du jo ta en titt på denne videoen laget av Nintendo Life, der de kjører de to spillene side om side:

Switch-eiere som ønsker seg en fysisk versjon av spillet må forøvrig krysse av 22. februar i kalenderen. Da dukker det nemlig opp i butikkene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.