Nå kan du teste nye Resident Evil 4

En demo er tilgjengelig på Xbox, PlayStation og PC.

Resident Evil 4 fra 2005 regnes som en av grøsserseriens største klassikere, og Capcom jobber i disse dager med en ny versjon av spillet. Denne skal lanseres på PlayStation 4 og 5, Xbox Series X|S og PC (Steam), og slippes 24. mars. Men du trenger ikke å vente så lenge for å finne ut om utviklerne har gjort en god jobb med spillet, for en demo er tilgjengelig nå.

Mann (eller noe) med motorsag.
Mann (eller noe) med motorsag.

Denne kan lastes ned for alle plattformene spillet kommer til, og Capcom har valgt å gi den det trivelige navnet Chainsaw Demo. Jeg antar dette betyr at Leon har tatt turen ut i skogen for å sage ned noen trær før sevjen går opp, men det kan også være han utforsker en mystisk landsby der innbyggerne har klikket i vinkel og bruker motorsag på helt feil måte.

Det er ingen tidsbegrensninger på demoen.

Nye Resident Evil 4 skal ifølge Capcom beholde essensen av det originale spillet, men også introdusere moderniserte spillmekanismer og en historie og handling som har fått noen nye ingredienser og blitt kokt opp på nytt. Naturligvis har også grafikken fått ganske store forbedringer, slik som i de andre Resident Evil-nyversjonene Capcom har gitt oss i det siste.

Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.