Nye klassikere til Nintendo Switch Online

BurgerTime, Kirby, Side Pocket og Xevious – her er det snadder fra flere formater.

Nintendo har sluppet noen nye spill for Nintendo Switch Online, betal-tjenesten som blant annet gir Switch-eiere tilgang på en rekke klassiske spill for gamle Nintendo-plattformer. Denne gangen er det snakk om fire spill, der to av dem er for Game Boy, mens de to andre er for NES og SNES.

Varierte utgivelser

Hvis vi tar GameBoy-spillene først, er det BurgerTime Deluxe og Kirby’s Dream Land 2. I BurgerTime Deluxe lager du hamburgere ved å, eh, tråkke på ingrediensene. Samtidig må du unngå diverse slemminger. I Kirby’s Dream Land 2 må du komme deg levende gjennom skrollende miljøer fulle av søte monstre, ofte ved hjelp av egenskaper du får ved å sluke fiendene dine.

SNES-spillet Side Pocket er en litt mer jordnær affære; det er rett og slett en biljardsimulator der du ser bordet ovenfra. Sist ut er altså Xevious for NES. Dette er et vertikalskrollende romskytespill i klassisk stil, faktisk var den originale arkadeversjonen et av spillene som slo fast hva det vi i dag tenker på som «klassisk stil» for denne sjangeren kom til å være.

Her kan du se en videopresentasjon av spillene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.