Opplev den amerikanske revolusjonen i nytt strategispill

Ultimate General: American Revolution kombinerer strategi med massive sanntidsslag.

Etter noen spill med maritimt fokus har Game-Labs’ strategispillstudio noe nytt på gang. Gjengen som gjorde seg bemerket med Ultimate General: Gettysburg har lagt den amerikanske borgerkrigen bak seg, og fokuserer i Ultimate General: American Revolution i stedet på frigjøringskrigen.

Sandkassestrategi

Spillet byr på sandkassestrategi der du leder enten de britiske styrkene eller de amerikanske kolonistene. På verdenskartet kan du bygge hærer og infrastruktur, og lede styrkene dine der du tror de trengs, og når de møter fienden kan du ta rollen som general og utkjempe slagene i sanntid. Takket være utviklerens erfaring kan kamp finne sted både på land og til havs.

I tilllegg må du blant annet sikre at styrkene dine har de forsyningene de trengs, ved å sikre produksjon av våpen, ammunisjon og mat, og sikre at forsyningslinjene er trygge.

Spillet bruker også realistiske elementer i selve slagene. Du kan kun se det styrkene dine kan se, og ordre gis ikke telepatisk eller via mobiltelefon. I stedet må styrkene dine få fysiske beskjeder, og i tillegg til at det tar tid å levere disse kan du risikere at de havner i fiendens hender. Til gjengjeld skal systemet for å legge planer være svært strømlinjeformet.

Du kan sjekke det offisielle nettstedet for mer informasjon. Det er ikke klart når spillet skal lanseres.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.