Showgunners er litt som XCOM med mer blod

Det turbaserte taktikkspillet slippes i mai, men en demo er ute nå.

Showgunners er et spill jeg har fulgt med på en stund, skjønt tidligere var det kjent under navnet Homicidal All-Stars. Som ex-navnet hinter om er det et rimelig brutalt spill, satt til en dystopisk fremtid der massene lar seg underholde av et realityshow hvor folk dreper hverandre for seertallenes skyld.

Det ser eksplosivt ut.
Det ser eksplosivt ut.

Det er imidlertid ikke selve settingen som appellerer til meg; i stedet er det det faktum at Showgunners ser ut til å være et svært kompetent XCOM-aktig taktikkspill, med turbasert kamp i ulike arenaer der det stadig dukker opp overraskelser underveis.

Spillet har faktisk en historiedrevet kampanje også, der du får rollen som Scarlett Martillo. Hennes grunn til å delta i konkurransen er hevn – alltid lovende – og etter hvert som handlingen glir fremover får hun flere partnere med seg på laget.

Nå har utgiver Good Sheperd Entertainment kunngjort at Showgunners skal slippes på PC den 2. mai. Ikke så enormt lenge til, altså. Spillet blir å finne på Steam og GOG, og en demo er allerede tilgjengelig på Steam. Her er en rimelig fersk trailer:

Det finnes sikkert nyere videoer fra spillet der ute, men dette var den som gjorde meg oppmerksom på Showgunners i sin tid:

En kommentar om “Showgunners er litt som XCOM med mer blod”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.