Elite vil gi ut kansellert PlayStation-spill

Men den gamle spillutgiveren trenger hjelp.

Elite Systems er en utgiver de fleste som spilte spill på plattformer som Commodore 64 husker. Men det du kanskje ikke var klar over, er at de fortsatt eksisterer. Nå har utgiveren, som fyller 40 år i 2024, gravd litt i arkivene sine og funnet et PlayStation-spill de aldri fikk gitt ut.

Kills per Hour

Spillet heter K.P.H. (forkortelse for Kills Per Hour), og er et bilspill av den voldelige typen. Selv sier de at det minner litt om Atari-klassikeren Road Blasters, og at det har støtte for to spillere. De sier også at det har en svært avansert fysikkmotor – til å være et PlayStation-spill – der kjøretøyene tar fysisk skade i sanntid når de krasjer eller blir truffet av våpen.

Spillet ble aldri helt fullført, i stedet er det sent i betastadiet, men Elite har tilgang på spillkoden og de har også klart å kompilere den versjonen de har nå. Men de har ikke hatt anledning til å gjøre noe mer med prosjektet, og nå søker de hjelp fra erfarne utviklere eller andre utgivere aktive i retrospillmarkedet som har ressursene til å ta over.

De håper at spillet ikke bare skal kunne få en lansering på PlayStation 1, men også skal kunne slippes på mobil, konsoll og PC.

Toppbildet er hentet fra Time Extension, der det er kreditert Elite Systems/Steve Wilcox.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.