Let etter Dr. Livingstone eller ran en bank

Hvis du vil, da. Her er i alle fall et par obskure, spanske spill på Steam.

Zerouno Games har relansert tre spanskutviklede spill på Steam, og siden vi ikke klarer å holde oss unna fullstendig obskure nyheter som kanskje er av interesse for tre lesere, må vi nesten lage en sak.

Livingstone, I presume.
Livingstone, I presume.

Utforsk jungler og banker

Først ut er Opera Softs Livingstone, I presume, som opprinnelig ble sluppet på den japanske MSX-plattformen (en i dag ganske glemt sak, som var relativt populær i Europa også). Her får du rollen som Henry Stanley, som legger ut på en ekspedisjon for å finne den kjente utforskeren Dr. Livingstone.

Dette er et arkadeeventyr, så Stanley gjør sakene selv i stedet for å leie inn nesten 200 lokale bærere, slik han gjorde i virkeligheten.

Goody.
Goody.

Så har vi Goody fra 1987, et plattformspill der du spiller en bankraner med et mildt sagt «karakteristisk» utseende. Her skriver Zeronou at spillet er for Spectrum, men alle bildene på Steam-siden ser ut til å være fra Amstrad CPC, så jeg vet jommen ikke.

Sist ut er Operation Alexandra for Amstrad CPC. Dette er faktisk et ganske nytt spill, men det er jo gøy med nye spill for gamle plattformer og det fikk tilsynelatende en god mottakelse da det dukket opp.

Det ser ut som alle spillene kjører på emulatorer, og at Zerouno har lagt inn ting som lagremuligheter, skjermfiltre og en tilbakespolingsfunksjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.