Kultklassikere fra IREM samles i nye pakker

Flere samlinger er på vei, og skal slippes senere i år.

Den japanske spillprodusenten IREM sto for mange populære hjemme- og arkadespill på åtti- og nittitallet. Nå har de inngått et samarbeid med Inin Games og Tozai Games om å bringe flere av disse spillene til moderne plattformer, i totalt fem samlepakker. Disse skal slippes digitalt for Xbox, Switch og PlayStation, og kommer også i fysiske versjoner for de to sistnevnte.

Image Fight.
Image Fight.

Skrollende rom-action

Enn så lenge kjenner vi kun innholdet til den første pakken. Her er alle spillene skrollende romskytespill, og de aktuelle titlene er Image Fight (1988), Image Fight II (1992) og X-Multiply (1989). Du får imidlertid litt mer enn tre individuelle titler her, da Image Fight inkluderer både den tidligere Japan-eksklusive PC Engine-versjonen i tillegg til versjonen for NES.

Samlingene skal etter planen slippes mot slutten av året. Du kan svippe innom Inin Games for å få mer informasjon om Volume 1, og sannsynligvis dukker det også snart opp mer om de resterende utgivelsene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.