MicroProse lover nyheter for Falcon-tilhengerne

Utgiveren har kjøpt tilbake rettighetene til den klassiske flysimulatorserien.

Jeg syntes «nye MicroProse» har etablert seg som en verdig arvtaker av MicroProse-navnet, med en fin blanding av nye ideer og spill som kunne vært tatt rett ut av katalogen til forrige årtusens versjon av utgiveren. Uheldigvis har de ikke rettighetene til så mange av de gamle spillene, da disse har blitt spredd for alle vinder i årenes løp, men noen har de tydeligvis kjøpt tilbake.

Falcon 4.0 regnes fortsatt som en av de beste flysimulatorene du kan spille, vel og merke om du installerer modifikasjonene fra Benchmark Sims.
Falcon 4.0 regnes fortsatt som en av de beste flysimulatorene du kan spille, om du installerer modifikasjonene fra Benchmark Sims.

Disse inkluderer nå rettighetene til Falcon-serien med flysimulatorer. De første Falcon-spillene debuterte allerede på åttitallet (da fra utgiver Spectrum Holobyte, som ble slått sammen med MicroProse i 1993), mens det siste ble sluppet i 1998.

Serien har et svært godt rykte, og takket være frivillige fans er det fortsatt liv rundt Falcon 4.0. I pressemeldingen der MicroProse kunngjør kjøpet av rettighetene trekker de frem det utrolige arbeidet en gruppe som kaller seg Benchmark Sims har gjort med spillet, og lover å støtte dem på alle mulige måter videre.

Mer informasjon skal komme på et senere tidspunkt, skjønt jeg tipper at noe av det første som gjøres blir at Falcon 4.0 (som allerede er i salg på Steam og GOG) får integrert støtte for Benchmark Sims modifikasjon, i stedet for at brukerne må ordne dette manuelt som nå.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.