30 år gammelt Amiga-spill har fått oppfølger

Mutation Software har sluppet Cyberpunks 2 – Next Generation på Amiga.

Mutation Software er et indie-studio som har holdt på en stund; det første spillet signert dem kom i 1990. I 1993 ble actionspillet Cyberpunks lansert – da med gode, gamle Core Design som utgiver – og nå, 30 år senere, har spillet fått en oppfølger.

Nytt Amiga-spill i 2023

Cyberpunks 2 – Next Generation er ute for Amiga 1200, 4000 og CD32 (og kan også spilles på TheA500), og er i likhet med sin forgjenger et actionspill som bruker fugleperspektiv. Her må tre fremtidskrigere kjempe seg gjennom store, skrollende miljøer fulle av fiender. Du kan spille alene eller med en venn (den tredje figuren vil alltid være datastyrt).

Som seg hør og bør må teamet også plukke opp våpen og hjelpemidler underveis, og det er også rikelig med låste dører som må åpnes ved hjelp av nøkkelkort.

Utvikler Adrian Cummings har programmert spillet i maskinkode (assembler), og utviklingen skal ha tatt cirka 1750 timer over tre år. Han har også laget grafikken og musikk for spillet. Om du tenker at det hadde vært kult med et helt nytt Amiga-spill, kan du kjøpe det via digital nedlasting eller i fysisk boks (da via eBay).

En demo er også tilgjengelig fra utviklerens nettside.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.