Flere retrospill på GOG

Har du hørt om Bugriders, Perfect Weapon, 8 Eyes eller TigerShark?

Det er min jobb å holde dere oppdatert på relanseringer av gamle spill, så jeg blir nødt til å fortelle at GOG har fått en liten haug med utgivelser fra Piko Interactive. Her ser det som vanlig ut til å være emulerte spill fra ulike plattformer (jeg ser at et par av dem er fra NES, og det ser også ut til å være noen PlayStation-spill blandet inn her).

GOG kaller spillene klassikere, men jeg må innrømme at jeg ikke har hørt om dem. Prisnivået er som vanlig ganske høyt, men det nytter vel ikke å klage over det. Vi hopper over beskrivelsene denne gangen, og kjører den gode, gamle punktlisten i stedet:

Har vi noen skjulte perler her? Svar på postkort eller i kommentarfeltet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.