Frister det med litt mer Doom?

Bethesda har sluppet en gratis tilleggspakke for de nye utgavene av Doom og Doom II.

Hvis du har Unity-versjonene av Doom og Doom II, som ble lansert i 2019, kan du nå laste ned litt mer moro fra «add on»-menyen. Her er det snakk om en «megawad» som heter Base Ganymede, og totalt får du tilgang på 27 nivåer fordelt på tre episoder.

Dette er altså innhold som er gratis allerede, men nå er det altså enkelt å finne dem i listen over offisielt støttede tilleggspakker. Base Ganymede ble opprinnelig utviklet over flere år, og den komplette versjonen ble sluppet i 2012.

I motsetning til mange andre nyere Doom-pakker, som liker å gjøre overraskende ting med Doom-motoren, er dette rimelig rett-frem demonslakting i tradisjonell stil.

Om du ikke har de nye utgavene av Doom og Doom II blir du kanskje litt skremt av at de har gått over til Unity-motoren. Men i dette tilfellet er det ikke så mye å engste seg over, da det er snakk om en overføring av Doom-motoren til Unity, i stedet for at spillene har blitt gjenskapt med ny teknologi.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.