Fokus på GameCube

Det er tid for nok en konsollspesial fra podcasten Spæll, som tar for seg GameCube i ukens episode.

Da de lanserte GameCube i 2001 (eller 2002 i vår del av verden) tok Nintendo steget bort fra elektroniske kassetter, som mange mente holdt dem tilbake på grunn av lavere lagringskapasitet enn platene som ble brukt i de fleste andre konsoller. Men den vesle, blå boksen hadde fortsatt et fullstendig fokus på spill, og ingenting annet.

I ukens episode av podcasten Spæll har Håkon og Adrian fått med seg Ståle Baldvinson fra deres søsterpodcast RageQuit, og Ingar Takanobu Hauge fra Cross Over Gaming som gjester. Sammen skal de snakke GameCube i over to timer, så her blir det plenty av kos for trommehinnene.

Som vanlig med disse konsollspesialene, får vi et helhetlig bilde av GameCube. Alt fra historien bak konsollen til de beste spillene for den skal frem i lyset. Trykk «play» på kassettspilleren under for å starte:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.